NL
EN

Online marketing via social media en Google

Om uw website optimaal te promoten, benutten we natuurlijk alle relevante kanalen en online marketing strategieën. Door social media campagnes te combineren met (al dan niet betalende) Google advertenties en campagnes, zetten we uw onderneming stevig op de online kaart.
01

Social media marketing instafamous

Het komt er vooral op aan om úw doelgroep te bereiken; mensen die effectief geholpen zijn met uw producten of diensten. De keuze van social media is hierbij uiteraard cruciaal. Instagram, Facebook, Linkedin, TikTok… allemaal beschikken ze over schatten aan informatie over uw potentiële klant. Vanuit een grondige analyse identificeren we dit om vervolgens te bekijken welke platvormen we dan het beste inzetten. Deze targeting gebeurt op basis van duizenden parameters; leeftijd, interesses, geslacht, hobby’s, locatie… Zodra dit helder is, beroeren we bij deze mensen de juiste snaren. Daarvoor gebruiken we het doeltreffendste beeldmateriaal, de meest overtuigende copywriting en doordachte strategieën. Wat dacht u bijvoorbeeld van een verbluffende dronevideo over uw onderneming op uw website of social media?
Geunes & Gijbels verzekeringen
Geunes & Gijbels verzekeringen

Geunes & Gijbels verzekeringen

Een rebranding met een persoonlijke touch en vernieuwing van de website zorgde voor een moderne nieuwe uitstraling.
Hamofa Logistics
Hamofa Logistics

Hamofa Logistics

Een frisse website voor het transportbedrijf van Hamofa, waarmee een transport reserveren kinderspel wordt. De brandbeleving van de Hamofa groep werd hierbij duidelijk behouden.
Blue GR Groep
Blue GR Groep

Blue GR Groep

Social media & content creation voor enkele van de luxueuze 5 sterren resorts van de Blue GR Groep
02

Google search en Display network

Ook Google is natuurlijk uw beste vriend in het hele online marketingavontuur. We streven ernaar uw onderneming helemaal bovenaan te laten prijken in de zoekresultaten en dit uiteraard voor de meest relevante zoektermen. Met het Display Network en Remarketing blijven we de juiste personen aanklampen op de verschillende websites en toepassingen die ze gebruiken.
03

Social media presence

Dezer dagen is marketing zonder aandacht voor social media simpelweg ondenkbaar. Wat houdt dit nu concreet in? Inspelen op trends, een mooie balans vinden tussen relevante content en converterende posts, interactie met uw volgers… dit en nog vele andere ‘wapens’ zet Devenox feilloos in. Optimale resultaten in de digitale dimensie: dát is waar we voor gaan!