NL
EN
Hamofa Performance

Hamofa Performance

Omschrijving
Bij de overname van het voormalige CTH Chiptuning, door de Hamofa groep, hebben we de website in een volledig nieuw jasje gestoken. Omdat we reeds meer dan 5 jaar werkzaam waren voor CTH Chiptuning gingen we goed voorbereid aan de slag. Het belangrijkste doel van de nieuwe website was om de bezoeker op een snelle en gebruiksvriendelijke manier naar de juiste auto te begeleiden. Dit hebben we gerealiseerd door een op maat gemaakte zoekfunctie welke kan omgaan met diversen zoektermen. Ook de digitale marketing van Hamofa Performance neemt Devenox voor zijn rekening. Van geoptimaliseerde Google campagnes tot social media advertentiesets voor een optimale online zichtbaarheid!
Opdracht
www.hamofa-performance.be

- webdesign
- webontwikkeling
- uitgebreide zoekmodule
- social media- & Google marketing
klant

Ontwerpen keyvisual.

Als start van dit project hebben we een aantrekkelijke en moderne keyvisual ontworpen die het nieuwe merk perfect aanvult en versterkt. Dit beeld gebruiken we als herkenningspunt, zowel op de website, op social media, en zelfs offline. Consistentie in de brand beleving is een belangrijk overtuigingspunt in de professionaliteit van de onderneming.
Ontwerpen keyvisual.
Strak webdesign.

Strak webdesign.

De huisstijl van de Hamofa groep was reeds bepaald en moest dus ook duidelijk terug komen op de nieuwe website van Hamofa Performance. Door het menu op te breken en de supersnelle zoekfunctie hierin direct te integreren hebben we een strakke look gecreëerd die doorheen de gehele website terug komt. De grote full screen afbeeldingen die vlekkeloos overgaan in de strakke witte achtergronden zorgen voor een gevoel van luxe en professionaliteit.

Complexe zoekfunctie.

Het doel van een chiptuning website? De bezoeker zo snel mogelijk zijn of haar eigen wagen te laten vinden en een persoonlijke prijs tonen. Om dit te bereiken hebben we de snelste zoekfunctie gebouwd die bij de minste suggesties de perfecte aanbevelingen geeft. Zo kan de bezoeker in de meeste gevallen in slechts één enkele klik zijn of haar wagen terugvinden wat resulteert in meer aanvragen.
Complexe zoekfunctie.
Digital marketing.

Digital marketing.

Om de agenda te kunnen blijven vullen maken we iedere maand nieuwe, en geoptimaliseerde advertenties voor de Google en social media campagnes. Door op beide platformen te adverteren zorgen we voor een optimale digitale zichtbaarheid. De campagnes worden op de voet opgevolgd en geoptimaliseerd, waarbij de behaalde resultaten open en duidelijk gecommuniceerd worden.