NL
EN

Custom webdesign dat rendeert

Devenox ontwerpt uw project helemaal op maat. We gebruiken geen standaard softwarepakketten, maar schrijven steeds een geheel nieuwe website uit. Overbodige code wordt zo uitgesloten, wat zorgt voor een spectaculair verschil in snelheid. Een ander belangrijk voordeel is dat we zo steeds de zoekmachineoptimalisatie tot in het kleinste detail beheren. Het gevolg? U scoort hoger in Google en ontvangt meer bezoekers.
01

websites die gevonden worden

Uw website is een geweldige groeiversneller voor uw onderneming, op voorwaarde dat hij ook echt gevonden en bezocht wordt. Laat dat maar aan ons over! Wij lokken de juiste potentiële klanten naar uw webstek via een uitgekiende optimalisatie voor zoekmachines (SEO). Ook snelheid, vindbaarheid en gebruiksgemak zijn hierbij belangrijk. Dat hebben we bij Devenox goed in de vingers, waardoor uw website echt traffic aanzuigt.
Electro Gero
Electro Gero

Electro Gero

Webdesign met een unieke interactiviteit en professionele uitstraling zorgen voor een verbazingwekkende gebruikservaring.
Hamofa Performance
Hamofa Performance

Hamofa Performance

Een van de grootste chiptuning websites in België met een unieke, op maat gemaakte, zoekfunctie.
Hamofa Logistics
Hamofa Logistics

Hamofa Logistics

Een frisse website voor het transportbedrijf van Hamofa, waarmee een transport reserveren kinderspel wordt. De brandbeleving van de Hamofa groep werd hierbij duidelijk behouden.
02

Websites die zorgen voor conversies

Bezoekers zijn leuk, klanten zijn nog veel leuker! Een vaste toestroom mensen die uw website vinden is een goed eerste stap. Met doordachte visuele inhoud en overtuigende content verandert u deze mensen dan in effectieve klanten. Ook dit is een belangrijk deel van onze expertise; we denken graag met u mee om uw verhaal maximaal beklijvend te maken!
03

Websites monitoren en optimaliseren

Ok, de website is gelanceerd; op naar de volgende dan maar? Hoegenaamd niet! Uw return on investment moet natuurlijk optimaal zijn én blijven. Daarom blijven we de prestaties van uw website op de voet volgen. Niets ontgaat onze diepgaande monitoring. Met periodieke evaluaties zoomen we in op mogelijke verbeterpunten en sturen we gevat bij. De markt beweegt, wij zorgen dat uw website meebeweegt!