NL
EN

Een team van digitale experts

Drone piloot Dries
Drone piloot Manu
Drone piloot Rob

Dries Boonen

Met een bachelordiploma Interactieve Vormgeving en vier jaar ervaring als Crossmedia Designer op zak, zorg ik voor een pixel perfect ontwerp voor ieder project. Naast mijn creatieve kant hou ik me binnen Devenox ook vooral bezig met social- en digital marketing.

Skills

Webdesign
Branding
Digital marketing

Manu Lamers

Na het programmeren van mijn eerste website in 2005 was het meteen duidelijk: dit is mijn passie! Ondertussen vergaarde ik een stevige dosis ervaring met HTML, CSS, PHP, MySQL... De stap om een eigen bedrijf op te starten kon niet uitblijven. Devenox bestaat ondertussen bijna 10 jaar als uiterst professioneel bedrijf voor de ontwikkeling en marketing van websites.

Skills

Coding
Search Engine Optimalisation
Digital marketing

Rob Cornelissen

Naast het uitdenken van creatieve ideeën en het ondersteunen van de designs, behartigt Rob al vanaf het prille begin het administratieve en financiële luik. Dit combineert hij met een deel van de communicatie; een belangrijk aspect binnen onze organisatie.

Skills

Branding
Webdesign
Project management

De basis van ieder project, onzekernwaarden.

Of u nu bij ons aanklopt voor webdesign, branding of online marketing: onze topprioriteit is het maximaal rendement van uw investering! Klanten daadwerkelijk zien groeien is onze grootste drijfveer. Samen leggen we de bedrijfsdoelen vast, realistisch én ambitieus. Vervolgens bekijken we de strategie. Met onze geavanceerde trackingtools meten, analyseren en optimaliseren we uw project tot het de resultaten boekt die u voor ogen had… en meer.
Rendements- gerichte investering.
Devenox mikt altijd op duurzame samenwerkingen. Een goede branding en website zijn daarvoor natuurlijk de ideale start. Van daaruit verzorgen we de opvolging, optimalisatie en marketing van uw onderneming. Hét basis-ingrediënt voor zo’n fijne samenwerking is: dialoog. Daarom zitten we graag geregeld met u samen om te brainstormen, resultaten te bespreken, strategieën te bepalen… of gewoon een lekkere kop koffie te drinken!
Lange termijn samenwerking.
Devenox staat voor gestroomlijnde websites op maat. Door alle overbodige ballast (codes/modules) achterwege te laten, houden we alle focus vrij om volop in te zetten op de échte kernpunten. Hierdoor is uw website razendsnel, wat meteen belangrijke punten scoort bij Google en dus de vindbaarheid omhoogstuwt. Ook verregaand maatwerk rond specifieke professionele functionaliteiten, zoals boekingssystemen of zoekfuncties, ligt volledig in onze comfortzone.
Websites ontwikkeld op maat.
Om een dergelijk professionele totaalaanpak van uw online aanwezigheid permanent en tot in de puntjes te verzorgen, omringen we ons met een oerdegelijk professioneel netwerk van drukkers, copywriters en andere professionals… Ook dat is een extra garantie voor uw volledige ontzorging!
Netwerk inzetbare experts.