NL
EN

Wij zorgen dat het plaatje klopt

Wilt u potentiële klanten meteen duidelijk maken dat ze met een betrouwbare professional te maken hebben? Dan is consistentie op alle platformen een absolute basisvoorwaarde. Herkenbaarheid en professionele uitstraling vallen of staan met de mate waarin uw tone of voice, visuele stijl en huisstijl tout court, consequent worden gehanteerd. Wij zorgen alvast voor een schitterende stijl die bij u past en tegelijk uw doelgroep overtuigt, zo kost het u geen enkele moeite om dit uit te dragen op social media, uw website en gelijk welk ander communicatiekanaal.
01

Brand design

Branding is meer dan een marketingtool; het is dé manier om de kern van uw onderneming zo treffend mogelijk weer te geven. Het gaat over visie, over uw positie in de markt en/of uw plek in de samenleving. Uiteraard: Hoe juister u dit doet, hoe krachtiger ook de marketingwaarde. Devenox zorgt voor een prachtig Branding Design dat helemaal aansluit bij uw visie én bovendien makkelijk toepasbaar is. Solide, maar flexibel genoeg om de trends in uw specifieke sector of vakdomein op de voet te volgen.
02

Rebranding in het nieuw

De samenleving gaat hard; online gaat het nog veel harder! Zorg dus dat u relevant blijft. Dit doet u door uw branding regelmatig te hernieuwen. Rebranding door Devenox zet u stevig in poleposition voor de ratrace die uw markt of sector ongetwijfeld is. Zo blijft u nieuwe mensen overtuigen én herbevestigt u uw innovatieve meerwaarde voor bestaande klanten.
Blue GR Groep
Blue GR Groep

Blue GR Groep

Social media & content creation voor enkele van de luxueuze 5 sterren resorts van de Blue GR Groep
Electro Gero
Electro Gero

Electro Gero

Webdesign met een unieke interactiviteit en professionele uitstraling zorgen voor een verbazingwekkende gebruikservaring.
Tools & Technics Houben
Tools & Technics Houben

Tools & Technics Houben

Vakmanschap en perfectie moesten de kernboodschappen worden van de nieuwe look & feel. De complete rebranding toont dan ook alle passie voor hun werk.