NL
EN
Geunes & Gijbels verzekeringen

Geunes & Gijbels verzekeringen

Omschrijving
Voor dit aangename verzekeringskantoor te Pelt kregen we carte blanche. We gaven het logo een grafische update en stelde duidelijke richtlijnen voor de basis van een sterke brand. Alle offline documenten werden voorzien van de nieuwe huisstijl alsook de website.
Opdracht
www.geunesgijbels-verzekeringen.be

- webdesign
- webontwikkeling
- rebranding
- fotografie
- social marketing
klant

Een frisse huisstijl.

Naamkaartjes, briefhoofden, omslagmappen, ... Niets ontsnapte aan de nieuwe persoonlijke toets van Geunes & Gijbels Verzekeringen. Aanpassingen en wijzigingen konden snel doorgevoerd worden zodat alles tijdig en wel gedrukt en geleverd werd.
Een frisse huisstijl.
Klassevol webdesign.

Klassevol webdesign.

Door de transparante draad door te trekken in de verschillende grafische elementen binnen de website zorgde we voor een modern geheel. Er werd een duidelijk onderscheid gemaakt voor particuliere en professionele klanten om alle verschillende verzekeringen duidelijk weer te geven. Dit zorgt voor een optimale gebruikerservaring met een overzichtelijke navigatie doorheen de website.

In-house fotografie.

Doordat we ook de fotografie voor onze rekening namen konden wijzigingen en aanpassingen snel gebeuren. Foto's konden zowel op de website als op social media snel geswitched worden wat voor een dynamisch geheel zorgde.
In-house fotografie.
Social media marketing.

Social media marketing.

Om voor een bredere naamsbekendheid te zorgen kozen we voor een volledige aanpak op de verschillende social media kanalen. Er werd maandelijks een social media kalender opgemaakt, post en advertentiesets werden ontworpen en ingepland. Deze campagnes zorgde voor een grote betrokkenheidsgraad wat bewijst dat we de juiste doelgroep(en) aanspraken.