NL
EN
Hamofa Logistics

Hamofa Logistics

Omschrijving
Nadat we het (tot nu toe) nieuwste bedrijf van Hamofa, Hamofa Performance, van een nieuwe website hebben voorzien, hebben we ook de website voor het transportbedrijf, Hamofa Logistics, onder handen genomen.
Opdracht
www.hamofa-logistics.be

- webdesign
- webontwikkeling
- uitgebreide boekingsmodule
- social- & Google marketing
klant

Ontwerpen keyvisual.

Om de visuele sfeer van het bedrijf te behouden hebben we ook voor Hamofa Logistics een keyvisual ontworpen die perfect aansluit bij de look & feel van Hamofa.
Ontwerpen keyvisual.
Tijdloos webdesign.

Tijdloos webdesign.

Door hetzelfde strakke menu te gebruiken als bij Hamofa Performance zorgen we voor een coherent geheel. Frisse nieuwe (drone)foto's en uitnodigende teksten in combinatie met een intuïtieve lay-out zorgen voor een aangename surfervaring. Iedere dienst die Hamofa Logistics aanbied kreeg zijn eigen aparte pagina waardoor we een optimale vindbaarheid kunnen garanderen.

Direct transport boeken.

Het volledige proces om een transport te boeken hebben we herleid tot een overzichtelijke wizard met slechts vier stappen. Geen op-en-neer e-mailen voor de juiste gegevens om uiteindelijk een prijs te bekomen, maar direct enkele key-gegevens invullen en de bezoeker krijgt snel en efficiënt de prijs voor zijn of haar transport. Het volledige boekingssysteem is intern gelinkt aan het CRM programma voor een optimale opvolging.
Direct transport boeken.
Digital marketing.

Digital marketing.

Met de Google campagnes voor Hamofa Logistics bereiken we iedere maand meer dan 100.000 mensen in België, Nederland, Duitsland en Engeland, waarmee we de website van een enorme boost in het aantal bezoekers, conversies en telefoongesprekken voorzien.