NL
EN
Electro Gero

Electro Gero

Omschrijving
Om het professionele vakmanschap van Electro Gero van een even professioneel digitaal uithangbord te voorzien ontworpen en programmeerde we een op maat gemaakte nieuwe website. De verschillende elektronische diensten die het bedrijf aanbiedt worden op een overzichtelijke manier voorgesteld en nieuwe realisaties kunnen binnen enkele klikken worden toegevoegd via het gebruiksvriendelijke CMS. De bezoeker kan er zelfs voor kiezen om de website in "light" of "dark" modus te lezen, een unieke interactiviteit die gegarandeerd een indruk nalaat.
Opdracht
www.electrogero.be

- webdesign
- webontwikkeling
- digitale lancering
klant

Uniek webdesign.

Voor deze opdracht werd volledig out of the box gedacht. Geen standaard menu bovenaan maar een niet opdringerig, subtiele navigatie aan de linkerkant met de optie om de volledige website ofwel in light of dark mode te lezen. Het frisse webdesign in combinatie met de professionele en persoonlijke fotografie zorgt voor een betrouwbaar ogend geheel.
Uniek webdesign.
Keyvisual met 3D ontwerp.

Keyvisual met 3D ontwerp.

Als offline marketingtool werd er een keyvisual ontworpen die tot de verbeelding spreekt. De lamp en constructie errond werden volledig in 3D uitgewerkt en vervolgens digitaal gemanipuleerd en samengevoegd met andere foto's om tot een opvallend geheel te komen.

Teaser lancering website.

Om een hype te creƫren rond de launch van de nieuwe website, ontwierpen we deze teaser voor de verschillende social media kanalen en gerichte mailcampagne naar de vaste klanten van Electro Gero.