NL
EN
BK Concept

BK Concept

Omschrijving
Als steunpilaar in het digitale landschap staan we BK Concept bij op gebied van verschillende websites en digitale marketing. Met een continue flow aan updates en optimalisaties aan de website(s) in combinatie met onze hands-on digitale marketing zorgen we voor een uiterst goede digitale zichtbaarheid.
Opdracht
www.bkconcept.be

- webdesign
- webontwikkeling
- digital marketing
- fotografie
klant

Een moderne keyvisual.

Om de verschillende diensten en het echte vakmanschap van BK Concept te vertalen in één beeld werd volgende keyvisual ontworpen. Deze lichte, droomachtige "cloud" omvat zo goed als alle specialiteiten die het bedrijf te bieden heeft.
Een moderne keyvisual.
Inspirerend webdesign.

Inspirerend webdesign.

Om deze cluster aan kennis op een gebruiksvriendelijke manier weer te geven hebben we ervoor gekozen om alles netjes onder te verdelen in grotere categorieën nl. technieken, afwerking, badkamerrenovaties en wellness. De continue maandelijkse blogs en regelmatige nieuwe foto's van realisaties zorgen ervoor dat de website dynamisch blijft.

Digitale marketing.

De constante stroom aan nieuwe content op de website, zoals realisaties en blogs, kunnen perfect gebruikt worden als posts op de verschillende social media kanalen. Hier bovenop onderhouden we verschillende campagnes op zowel social media en Google.