Verkoop online voor een groter doelpubliek

Ah, de elektronische winkel. Wie kent het niet of heeft er nooit online iets gekocht? Juist, bijna niemand! En nog steeds blijft de markt voor online verkopen ieder jaar groeien. Bent u mee of blijft u achter?
Ieder jaar wordt er weer meer uitgegeven in webwinkels. Deze markt blijft maar groeien en is onmisbaar voor ieder bedrijf dat producten of diensten verkoopt. Van welk formaat dan ook. Om vandaag te slagen is het belangrijker dan ooit om een duidelijk verschil te maken. Niet alleen door uw producten of bijbehorende service maar ook met de webshop zelf. Als custom webdesignbureau creëren we webshops die geld opleveren.

Professionele webshop met juiste look ’n feel

Geoptimaliseerd voor alle devices

Krachtige conversie met meetbaar rendement

Makkelijk zelf beheersbaar met CMS

Omzet genereren met je website

Bereik meer mensen om uw producten te verkopen.

Een webshop mét mogelijkheden

Research

Daarom starten we met het begrijpen van uw bedrijf en vooral uw doelgroep. Wie zijn uw klanten? Hoe ziet hierbij uw werkwijze eruit en waarin kunnen we tijdrovende processen automatiseren?

Content verzamelen

Om te ontdekken hoe we het best uw nieuwe webshop moeten vorm geven, verzamelen of creëren we de inhoud die aanwezig moet zijn. Dit gaat van producten tot blogitems of automatische mails. Indien nodig vullen we het aan met foto's of video's die bij uw webshop passen.

User focused design

Een webshop moet niet alleen mooi zijn maar ook zoveel mogelijk bezoekers omzetten tot klanten. Hierbij speelt de gebruiksvriendelijkheid een belangrijke rol. Wij houden rekening met alle bepalende factoren waarmee we de gebruiksvriendelijkheid van uw nieuwe webshop kunnen verhogen.

Ontwikkeling & lancering

Nog belangrijker dan bij een website is dat uw webshop kan meegroeien, dat er geen limitaties zijn op de functionaliteiten of gebruiksvriendelijkheid. Gelukkig voor u zijn onze programmeurs niets anders gewend. Wilt u dat uw webshop nog meer bezoekers kan ontvangen? Devenox helpt u dit te realiseren.

Maximaliseren van uw omzet

Door de juiste conclusies te trekken, helpen wij u om nog meer te verkopen. Dit is niet alleen goed voor uw omzet maar ook voor uw klanten want zij worden nog sneller geholpen. En daar kunnen onze online marketing specialisten u bij helpen.
Wilt u een webshop die niet alleen verkoopt maar ook tijd bespaart?

Waarom ons geloven?

Levi Nelis / Multis
Devenox zorgde ervoor dat via uitgebreide voorbesprekingen de juiste informatie op onze website terecht kwam. Door dit ook te combineren met een mooi grafisch ontwerp werd onze website een fraai overzichtelijk geheel.
Wordt uw webshop project onze volgende succesvolle realisatie?