Bespaar tijd, laat het Internet voor u werken

Bespaar tijd, laat het internet voor u werken en “wij werken in de cloud”? Het zijn enkele voorbeelden van termen die u vandaag de dag zonder twijfel voorbij hoort komen. Ze worden namelijk steeds luider, en terecht! Door het internet slim in te zetten, werkt u niet alleen veilig maar bespaart u ook tijd
Een webapplicatie is een programma dat in de cloud werkt. Hiermee lossen wij specifieke problemen op voor de meest uiteenlopende bedrijven, van kleine KMO’s tot verenigingen. Dit kan gaan van een koppeling tussen bestaande systemen tot het automatiseren van de complete administratie. Hierdoor wint u niet alleen tijd maar behoudt u ook het overzicht.

Ongelimiteerde mogelijkheden

Altijd en overal via internet toegankelijk

Kan enorme tijdswinst opleveren

Meegroeibaar met uw bedrijf

Omzet genereren met je website

Wilt u cruciale tijd besparen en vooruitgang boeken?

Waarom kiezen voor een maatoplossing webapplicatie?

Onbeperkte mogelijkheden

Wilt u iets dat echt aansluit bij de exacte behoeftes en noden van uw onderneming of vereniging? Aan de hand van onze maatoplossingen kunnen we ieder probleem aanpakken, zonder beperkingen. Hierdoor zorgen we ervoor dat u minder tijd kwijt bent aan zaken die geautomatiseerd kunnen worden!

Dynamisch blijven waar anderen stagneren

Naarmate een bedrijf groeit, komen er vaak nieuwe uitdagingen. Een groot deel van deze uitdagingen kunnen worden opgevangen door een automatisatie ervan. Middels onze maatoplossingen kunnen we functies programmeren die deze ontwikkelingen perfect invullen, zodat uw bedrijf altijd een stap voor heeft op de concurrentie!

Budget

De kostprijs van onze webapplicaties op maat bevinden zich tussen de goedkope/simpele systemen en de dure grote ERP-systemen. Het grote voordeel? U betaalt bij ons uitsluitend wat u nodig heeft en wat uw onderneming het beste vooruit helpt!

Koppeling tussen verschillende systemen

Wilt u graag koppelingen maken tussen verschillende systemen maar hebben deze systemen zelf geen directe connectiemogelijkheden? Middels oplossing op maat kunnen we in veel gevallen toch een slimme oplossing creëren waardoor we de systemen kunnen koppelen.

Automatiseer uw website of webshop

Leads die via de website binnenkomen direct in uw database opslaan? Automatisch offertes opstellen en versturen? Automatisch facturen creëren en versturen vanuit uw webshop? Wij automatiseren alle onnodige, tijdrovende handelingen zodat u zich kan richten op dat wat telt.

Geniet u graag van alle voordelen van een webapplicatie op maat?

Waarom ons geloven?

Odette Clijsters / Stukkenheidehof
Ik kan Devenox aan iedereen aanraden: maatwerk, vakwerk en betaalbaar. En dat zijn 3 dingen waar iedere zelfstandige naar op zoek is.
Wordt uw project onze volgende succesvolle realisatie?