Deeleconomie, maar dan eenvoudig

Het deeleconomie verhaal is een recente toevoeging aan de Belgische wetgeving. Hierdoor is niet alle informatie makkelijk vindbaar en kan het soms erg verwarrend zijn. Devenox biedt hiervoor de perfecte oplossing, volledig op maat van uw onderneming. Vanuit een door ons reeds ontwikkeld platform, erkend in de deeleconomie, lopen we samen het proces door om uw custom platform te laten erkennen als officieel deeleconomie platform.
Omdat alle administratie en tijdsregistratie op deze manier gebeurt, kan u er zeker van zijn dat alle nodige informatie correct wordt bijgehouden om te voldoen aan de eisen van de wetgeving in de deeleconomie.

Officieel erkend deeleconomie platform

Devenox heeft reeds ervaring met het proces van officialiseren om een op maat gemaakt platform te laten opnemen in de lijst van officieel erkende deeleconomie platformen.
Onze klant, www.huiswerk-instituut.be, kan u terug vinden op de officiële overheidswebsite. 100% zekerheid dat u met een op maat gemaakt deeleconomie platform van Devenox de officiële erkenning zal verkrijgen.
Contacteer ons

Tijdsregistratie

Ons deeleconomie platform bevat een module voor de tijdsregistratie van alle betrokken partijen. Hierdoor creëren we voor zowel de gebruikers als uzelf een duidelijk overzicht van alle activiteiten. Bovendien kunnen alle betrokken partijen inloggen op uw platform om hun persoonlijke planning te raadplegen.
Omdat alle administratie en tijdsregistratie op deze manier gebeurt, kan u er zeker van zijn dat alle nodige informatie correct wordt bijgehouden om te voldoen aan de eisen van de wetgeving in de deeleconomie.

Calculatie

De module calculatie zorgt ervoor dat ons platform voor deeleconomie alle financiële berekeningen voor u doet. Per aanbieder kan ingesteld worden welke kosten er in rekening gebracht moeten worden.

Tijdsbesparing

Een deeleconomie platform van Devenox zorgt ervoor dat al uw administratie op één locatie verzameld is. Dit is niet alleen overzichtelijk, maar zorgt er ook voor dat u tijd bespaart door automatisatie.
Contacteer ons

Laat uw onderneming groeien

Wanneer u bij Devenox niet alleen een deeleconomie platform op maat laat ontwikkelen maar ook groen licht geeft voor het verzorgen van uw website, kunnen we een optimale vindbaarheid, professionaliteit en consistentie tussen uw website en platform garanderen.
Door middel van deze combinatie zal het aantal bezoekers en potentiële klanten die via zoekmachines als Google of Bing op uw website en / of platform komen drastisch toenemen.