Search engine optimalisation

SEO, oftewel search engine optimalisation is de term voor alle items die invloed hebben op de vindbaarheid van uw website. Hier komt echter heel wat bij kijken. Het aantal websites dat naar de website linkt, de teksten op de website, de snelheid van de website, …
Omdat wij een vruchtbare relatie met onze klanten willen opbouwen is dit voor ons een zeer belangrijk punt. De vindbaarheid van uw website bepaalt namelijk voor een heel groot deel het aantal potentiële klanten die u kan bereiken, en zo dus ook rechtstreeks return on investment van uw website.

Hoe goed scoort uw huidige website?

Door simpelweg uw website in te vullen kunnen we een snelle SEO-check uitvoeren van uw huidge website.
Analyseer mijn website
De snelheid van uw website is belangrijk voor de vindbaarheid

Vindbaarheid en snelheid

Zeker wanneer het over de zoekmachine van Google gaat, is snelheid enorm belangrijk. Google heeft hiervoor zelf een test ontwikkeld die iedereen gratis kan uitvoeren op eender welke website. Toch scoort een overgrote meerderheid van de websites van Belgische bedrijven hier zeer slecht op.
Wanneer u een website bij Devenox laat ontwikkelen is de code volledig op maat geschreven. Hierdoor kunnen we u een uitstekende score garanderen op de Google page speed test, zowel voor desktops als mobiele apparaten.

SEO optimalisaties in de code

De visuele kant van een website is lang niet het volledige verhaal. Google kan in bepaalde situaties zelfs meer informatie halen uit de code dan uit wat er visueel zichtbaar is. Zo horen bijvoorbeeld alle afbeeldingen voorzien te zijn van een ALT-tag. Deze ALT-tag beschrijft in de code de afbeelding en informeert Google en andere zoekmachines over de inhoud van uw website.
Ook voegen we altijd OpenGraph data en Schema.org data toe aan onze websites. Opnieuw een element dat niet zichtbaar is, maar wel een optimalisatie is voor de vindbaarheid van uw website. Ook dit ontbreekt op de meeste websites van Belgische bedrijven.
Op maat geschreven code voor een snelle website met goede vindbaarheid
SEO teksten geschreven door een copywriter voor een optimalisatie van uw zoekresultaten

SEO geoptimaliseerde teksten

Vanzelfsprekend zijn de teksten op uw website een belangrijk aspect voor de vindbaarheid. Daarom werken wij samen met ervaren copywriters om uw teksten vorm te geven. Op deze manier bekomen we een tekst die zowel geschreven is om bezoekers om te zetten in klanten alsook de vindbaarheid van uw website te boosten. De copywriter zorgt er bijvoorbeeld voor dat er genoeg zogenaamde keywords in de teksten voorkomen.

Het volledige SEO plaatje

Bovenstaande punten zijn zeker niet alle items op gebied van vindbaarheid, maar een kleine selectie van de belangrijke items. Over het volledige plaatje kunnen we een aantal boeken schrijven. Daarom bespreken we met onze klanten op welke items we gaan focussen. Zo beheren we Google, Facebook en Instagram campagnes, schrijven we blog items, analyseren we op wekelijkse basis de prestaties van de websites en nog veel meer.

SEO optimalisaties van uw website

Scoort uw website niet optimaal op de Google page speed test of enkele van de vele SEO analyse tools die er online beschikbaar zijn? In de meeste gevallen kunnen we uw bestaande website optimaliseren en de scores drastisch verbeteren. Dit zal op zeer korte termijn invloed hebben op de vindbaarheid van uw website en dus een stijging in het aantal bezoekers betekenen. Contacteer ons voor een analyse betreffende de mogelijkheden.