Altijd een stralende lach metsmile align

“Een perfect gebit en een stralende glimlach”. Dat is de belofte van orthodontist Dirk van Laere. Toen wij de nieuwe site van Smile Align opleverde konden wij Dirk van Laren zelf een stralende glimlach bezorgen. Door overzichtelijker bezoekers van informatie te voorzien, heeft Devenox de gebruikservaring van de Smile Align website sterk weten te verbeteren. Ook is de vindbaarheid middels verschillende technische optimalisaties aanzienlijk toegenomen.
hoofdwebsite smile align

Overkoepelende website voor de tandartspraktijken van Smile Align

Dirk van Laere is in diverse delen van België en Duitsland een bekende naam. Zijn prestaties als orthodontist hebben hem de kans gegeven om met Smile Align drie locaties te openen. De nieuwe Smile Align website is ontworpen om de professionaliteit van de drie praktijken nog beter te communiceren. Met een Belgische en Duitse versie, is de Smile Align website in staat om iedere bezoeker van de juiste informatie te voorzien.

Activatie marketing met geoptimaliseerde pagina’s

De specialisten van Smile Align staan bekend als een van de vooraanstaande specialisten op het gebied van Invisalign, de bijna onzichtbare beugel. Om de voordelen van Invisalign en expertise van Smile Align zo goed mogelijk over te brengen, is gekozen om diverse landingspagina’s te creëren. Middels deze pagina’s worden bezoekers geïnformeerd over de mogelijkheden en voordelen van Invisalign.

Grootschalige cross-channel marketingcampagnes

Smile-Align heeft Devenox gevraagd om een grootschalige marketingcampagne op te zetten om potentiële klanten nog beter te bereiken. Devenox lanceerde tot nu toe al meerdere Facebookcampagnes waar de behandelingen van Smile-Align in worden uitgelicht.
"Wij wilden ons product wat meer bekendheid geven, maar wisten niet hoe het aan te pakken. Devenox wist het wel: met een landingspage, advertenties en geautomatiseerde antwoorden. Omdat zij dat allemaal kon maken en organiseren, ben ik met hen in zee gegaan. De samenwerking loopt voortreffelijk en ik zie al de, door mij beoogde, resultaten van hun werk."

Dirk Van Laere - Smile Align

Nog beter vindbaar door effectieve Google Adwords campagnes

Maandelijks zoeken duizenden Belgen en Duitsers naar behandelingen die door onder andere Smile-Align aangeboden worden. Tot voor kort was de website van Smile-Align op dergelijke termen niet vindbaar. Door slimme biedstrategieën en effectieve retargeting is het ons gelukt om de vindbaarheid van Smile-Align op de meest relevante zoektermen te verhogen.