Optiek Bové

Optiek Bové is dé optiek van Bocholt en omgeving. Met meer dan 30 jaar ervaring staat Bové bekend als een kwaliteitswinkel en daar hoort een professionele website bij. Optiek Bové schakelde daarom Devenox in voor het realiseren van een nieuwe website. Hierbij heeft Devenox gebruik gemaakt van de laatste technieken, waardoor bezoekers online een bril kunnen passen.

Een informatieve website met oog op vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid

Tijdens de ontwikkeling van de nieuwe Optiek Bové website is veel aandacht besteed aan het verbeteren van de vindbaarheid. Door site-wide alle pagina’s van de benodigde meta-data te voorzien en bestaande content te optimaliseren, hebben onze specialisten de organische vindbaarheid weten te verhogen. Om dit vervolgens te combineren met de bestaande informatievoorziening hebben we gekozen de informatiestructuur aanzienlijk te verbeteren. Hierdoor kunnen bezoekers sneller de informatie vinden die ze nodig hebben.

Online brillen passen op de nieuwe website van Optiek Bové

Bij Devenox werken we uitsluitend met de nieuwste technieken. De website van Optiek Bové is hier een goed voorbeeld van. In samenspraak met Optiek Bové hebben we namelijk een plug-in geïntegreerd waardoor het voor bezoekers mogelijk is geworden om online brillen te passen. Hierdoor verkorten we het keuzeproces in de winkel en krijgen bezoekers vooraf een idee van hoe een bril staat.

Met minimale inspanning zichtbaar op social media

Optiek Bové wilde op een compacte en betaalbare manier haar zichtbaarheid op social media verhogen. Door een geautomatiseerde campagne te creëren beperken wij de benodigde mankracht en blijven we binnen budget. Door effectieve targeting en slimme copywriting kunnen we vervolgens voor een lage prijs de potentiële klanten van Optiek Bové bereiken.
“Devenox heeft ons eindelijk een website gegeven die bij onze identiteit past. Onze oude website was onduidelijk en zag er niet mooi uit op smartphones en tablet. De nieuwe website werkt soepel op iedere smartphone. Ook zijn we ontzettend blij met de tool om online brillen te passen. Onze klanten zijn er dol op en het scheelt ons weer geld!”

Katrien bové - optiek bové