Huiswerkinstituut

Het Huiswerk instituut vroeg Devenox om een nieuwe website te ontwerpen waarmee duidelijker de doelgroep kan worden bereikt. Omdat de mogelijkheden bij het Huiswerk Instituut uiteenlopen, was het belangrijk om de nieuwe website deze verschillende opties overzichtelijk weer te geven. Door procesmatige ‘user journeys’ toe te voegen, is het ons gelukt een effectieve website voor het Huiswerk Instituut te ontwikkelen. Daarbovenop is de webapplicatie erkend als officieël deeleconomieplatform

Online platform voor bijles en begeleiding

Een van de belangrijkste functies van de nieuwe Huiswerk Instituut website was het realiseren van een toegankelijk platform voor leerlingen en ouders. De weg naar het aanvragen van begeleiding of een bijles moet zo efficiënt mogelijk verlopen. Door het aanleggen van een sterke informatievoorziening en logische route naar het plannen van een afspraak hebben wij dit weten te realiseren.
""Voor ons huiswerk-instituut zocht ik een website designer die een op maat gemaakt elektronisch platform kon ontwikkelen en een bijbehorende website die duidelijkheid bood in onze diensten. Het elektronisch platform moest aan verschillende eisen voldoen waaronder het inschrijven voor bijlessen en het in beeld krijgen van de agenda’s van zowel bijlesnemers als bijlesgevers via een inlogsysteem. In beide vragen kon Devenox voorzien en werken we nu reeds een aantal jaren mee.""

Maureen - Huiswerkinstituut

Website inclusief CRM en planning voor het Huiswerk Instituut

Hoe fijn zou het zijn als afspraken via de nieuwe website direct in de agenda’s van het personeel zouden verschijnen? Voor het Huiswerk Instituut integreerde wij het CRM met de verschillende formulieren zodat nieuwe afspraken automatisch in de planning verschijnen. Hierdoor kan intern en extern sneller geschakeld worden.

Webapplicatie deeleconomie op maat

De nieuwe website van het Huiswerk Instituut is ontwikkeld voor optimaal gebruik op alle apparaten. Hierdoor kunnen bezoekers op ieder apparaat, van desktop tot smartphone, eenvoudig een afspraak inplannen. Hierdoor neemt het gebruiksgemak toe en kan het Huiswerk Instituut meer nieuwe leerlingen verwelkomen. Bovendien is het platform dat we voor Huiswerk Instituut ontwikkeld hebben een erkend platform voor deeleconomie!