BK Concept staat voor heel wat knowhow en ervaring onder één dak. Ze begeleiden en realiseren zowel kleine als grote nieuwbouw- en renovatieprojecten voor particulieren, bedrijven en horeca. Ze bieden een totale dienstverlening van alle technieken en afwerking voor letterlijk iedere ruimte in je huis, van badkamerrenovatie tot totaalrenovatie. Devenox biedt BK Concept ondersteuning in het digitale landschap, van website tot social media campagne.

Nieuwe huisstijl? dat vraagt om een nieuwe website!

Recent kreeg de huisstijl van BK Concept een nieuwe look en feel en hierdoor kon natuurlijk ook de website niet achter blijven. Zowel front-end als back-end kregen een volledige vernieuwing met als gevolg een fris en modern eindresultaat.

Een moderne website die makkelijk is in gebruik

Door verschillende pagina's te herleiden naar één overzichtelijke en strakke pagina werd de website al direct een stuk gebruiksvriendelijker. Door een overmatig gebruik van afbeeldingen met een menselijke toets ontstaat er geen overload aan informatie wat rondsurfen op de verschillende pagina's zeer aangenaam maakt.

Brand awareness creëren via social media en Google Display

Door een continue aanwezigheid op de verschillende social media platformen en doelgerichte Google campagnes kan Devenox garanderen dat de verschillende marketingsacties terecht komen bij de juiste doelgroepen en dat er een positieve return-on-invest ontstaat. Door maandelijks de behaalde resultaten en nieuwe doelen persoonlijk te bespreken kunnen we snel inspelen op de juiste trends.

WELLNESS -> Activatie van een nieuwe doelgroep

Met het intrede van de nieuwe huisstijl kwam er ook een volledige nieuwe pijler bij, namelijk wellness. Om dit aan een nog breder publiek te kunnen aanbieden opende BK Concept een tweede filiaal te Geel. Om deze twee evenementen van de juiste aandacht te voorzien werd er door Devenox een volledige landingspagina opgezet en een extra social media en Google campagne op poten gezet.