Batterypackservice - Uw specialist in batterijen

Het maakt niet uit naar welke batterij je op zoek bent, in de online webshop van Batterypackservice ga je deze vast en zeker vinden. Batterijen voor uw elektrische fiets, powertool, speelgoed of drone? In de overzichtelijke webshop vind je snel je product wat je zoekt en kan je gemakkelijk online betalen. Er is zelfs een module aan de website toegevoegd waardoor je zelf je eigen ombouwset voor de elektrische fiets kan samenstellen. Deze wordt dan zo subtiel mogelijk op de fiets verwerkt, denk aan batterijen in drinkbussen of fietstasjes, om het estetische aspect van de fiets zo orgineel mogelijk te houden.

Zeer uitgebreide website voor batterijen voor powertools en e-bikes

In de uitgebreide webshop vind je batterijen terug van zowat ieder merk. Batterijen voor je Bosch powertool? Check! Baterijen voor je elektrische fiets van Panasonic? Check! Ieder product kan door Batterypackservice zelf toegevoegd en aangepast worden aan de hand van een overzichtelijk beheersysteem.
Zowel de website als het beheersysteem werden volledig op maat en wens van Batterypackservice gecodeerd.

Geintegreerd met webshop en online betalingssysteem

De webshop werd al bij de lancering van de website voorzien zodat de gebruikers vlot online bestellingen konden plaatsen. Echter merkte Batterypackservice na verloop van tijd dat de vraag naar online betalen groter werd. Geen enkel probleem voor Devenox aangezien alle code in-house geschreven is zijn er voor aanpassingen geen grote budgetten nodig. Na overleg werd er dan ook beslist om de betaal module Molly toe te voegen aan de website.

Interactieve module voor het samenstellen van een eigen ombouwset

Aangezien er zoveel mogelijkheden zijn om een fiets te voorzien van een ombouwset ontwierp Devenox een interactieve module waarmee de gebruiker, met slechts enkele klikken, zijn of haar eigen ombouwset kan samenstellen. De verschillende handelingen werden herwerkt in een stappenplan en op een overzichtelijke manier, automatisch en beveiligd, doorgemaild. Wat voor Batterypackservice een enorme tijdswinst opleverde.