Waarom Devenox?

Het liefst overtuigen wij u met de projecten die wij voor onze klanten hebben mogen opleveren. Mocht u toch nog dat extra zetje nodig hebben, wijzen we u graag op onze 4 kernwaarden, de basis van ieder project bij Devenox.
01
Rendementsgerichte investering
Met een resultaat gedreven investering streven we naar een maxiaal rendement
Of u nu naar Devenox komt voor webdesign of voor online marketing: we gaan altijd voor het maximale rendement van uw investering. Onze passie is om succes te brengen voor onze klanten. Daarom bespreken we altijd uw bedrijfsdoelen zodat we een realistisch beeld vormen over hoe wij deze doelen kunnen realiseren. Al onze projecten zijn resultaat-gedreven die we dankzij onze trackingtools perfect kunnen meten, analyseren en optimaliseren.
02
Dynamische samenwerking
Een dynamisch en flexibele samenwerking met ons team
Dagelijks werken we samen met verschillende soorten bedrijven en bedrijfsculturen. Hierbij willen we dat onze klanten zich vertrouwd voelen met Devenox en zin hebben om met ons te communiceren en samen te werken. Houdt een klant van persoonlijke brainstormsessies, snelle opvolging of liever telefonisch en alles op zijn tijd? Binnen onze heldere werkstructuur functioneert ons team dynamisch zodat we beiden met plezier samenwerken!
03
Custom is de nieuwe standaard
Door op maat te werken kunnen wij een perfect samenhangend geheel garanderen
Ook al is alles wat we bij Devenox doen allesbehalve de standaard, gaan we er standaard van uit dat onze opdrachtgever zijn eigen wensen heeft. Wij vinden het normaal dat een website, webshop of webapplicatie het bedrijf van onze klant zo goed mogelijk vooruit stuwt. Door ieder project op maat af te werken met eigen programmeurs garanderen we een perfecte samenhang en ongelimiteerde mogelijkheden om mee te groeien met onze opdrachtgevers.
04
Netwerk businesspartner
Samen sterk met Devenox
Niet een netwerk met kabels en code maar echte mensen en bedrijven. Wekelijks zijn we bezig om ons netwerk te versterken met andere bedrijven die een meerwaarde kunnen zijn voor onze klanten. Wilt u graag een bedrijfsfilm met droneshots? Of liever een consultant met strategisch advies? Door onze betrouwbare contacten geven we onze klanten de mogelijkheid om hun bedrijf zowel online als offline vooruit te duwen.