NL
EN
Tools & Technics Houben

Tools & Technics Houben

Omschrijving
TTH is al langer een gevestigde waarde als het gaat over metaalbewerking. Maar de oude huisstijl en website creëerde niet de juiste boodschap naar de buitenwereld. Daarom brachten we met een nieuw logo, nieuwe huisstijldocumenten, nieuwe folder en website, die allemaal naadloos op elkaar aansluiten het merk in de 21e eeuw.
Opdracht
www.toolstechnicshouben.be

- webdesign
- webontwikkeling
- rebranding
- fotografie
klant

Een nieuwe huisstijl.

Voor de nieuwe huisstijl werd gekozen voor veel wit in combinatie met een warm oranje, wat resulteert in een cleane en moderne look. Persoonlijke foto's en gezichten tonen de bezoekers de gemoedelijke sfeer op de werkvloer en door het logo in omtrekken te plaatsen versterken we het gevoel van de corebusiness van TTH, namelijk verspanen.
Een nieuwe huisstijl.
Up-to-date webdesign.

Up-to-date webdesign.

Deze nieuwe huisstijl werd volledig doorgetrokken in het webdesign om een direct gevoel van kennis, ervaring, luxe en knowhow te creëren. De content van de website, zoals realisaties en vacatures, kunnen zelf aangepast en onderhouden worden via het gebruiksvriendelijke CMS (control management system) achter de website.

In-house fotografie.

Persoonlijke foto's vanuit een "meekijk" perspectief met veel licht en dynamische actie, dat was ons doel. Voor zowel de website, de folder en de visitekaartjes brachten we alle werkzaamheden zorgvuldig in beeld.
In-house fotografie.