NL
EN
Blue GR Groep

Blue GR Groep

Omschrijving
We werden uitgenodigd door de Blue GR groep om een selectie resorts te bezoeken en promoten. Het ging daarbij om Minos Art Beach, Minos Palace en Candia Beach. Om het aantal boekingen te stimuleren hebben we de Blue GR groep bijgestaan met onze kennis van sociale media. Om te kunnen uitblinken heeft Devenox een week lang opnames gedaan ter plaatse. Foto's en videos voor sociale media waren de main focus van dit project.
Opdracht
www.bluegr.com
- Content creation
- Socials
- Drone videos
- Photography
klant

Minos Art Beach

Dit exclusive 5 sterren resort in Agios Nikolaos voelt als een stukje paradijs. Bestaande uit bungalows en villa's met privé zwembad, een kunst verzameling verdeeld over het resort, en uitmuntende service. Minos Art Beach legt de focus bij ervaring. Devenox wist veel van deze ervaring op beeld vast te leggen en te verwerken in een hele reeks social media posts. Dankzij een intense samenwerking met het management van Minos Art Beach was het mogelijk om de Blue GR ervaring over te brengen aan bezoekers op de website, Instagram, Facebook, ...
Minos Palace

Minos Palace

Het volgende project was Minos Palace, een 5 sterren hotel op een unieke locatie, langs 3 zeiden omringd door de zee. Luxueus dineren, relaxen aan het prachtige zwembad, een eigen kruiden en groeten tuin, opnieuw een concept gebaseerd op ervaringen. Een groot deel van de kamers met privé zwembad en een prachtig interieur om van weg te dromen. De beelden spreken voor zich!

Candia Beach

Op een luxueuze manier op reis met de hele familie, daar draait Candia Beach om. Om de hele familie te entertainen zijn er tal van activiteiten voorzien, een selectie hebben we vast gelegd op beeld. Een heel ander de concept dan de Minos hotels, maar zeker een succesvolle combinatie. De verschillende zwembaden, prachtig aangelegde perken, verschillende bars en restaurants, verschillende stranden, zorgen voor een onvergetelijke ervaring!
Candia Beach