Haal direct meer omzet door sociale media

Is uw bedrijf nog niet actief op social media of hier nauwelijks mee bezig? Sociale media kan voor ieder bedrijf, met welk budget dan ook, groot of klein, meteen impact maken. Niet alleen voor de gevestigde merken maar ook voor beginnende bedrijven.
Hoeveel mensen kent u die niet op Facebook, Instagram, LinkedIn of Twitter zitten? Grote kans dat u ze op 1 hand kan tellen! Op deze sociale netwerken is een enorm divers publiek te vinden. En wij gaan u helpen hier optimaal gebruik van te maken. Wij zetten in op de juiste platformen zodat we uw doelpubliek aanspreken, overtuigen, klant maken en te klant houden!

Bereik nieuwe potentiële klanten

Meer relevante bezoekers op uw website

Creëer een passend bedrijfsimago

Krijg gratis tips en advies

Omzet genereren met je website

Wilt u direct impactmaken op uw bedrijf enmeer omzetrealiseren?

Wat moet u er in hemelsnaam mee?

Wat moet u er in hemelsnaam mee? Veel bedrijven maakten ooit één of meerdere sociale mediakanalen aan en doen er zelden wat mee. Zonde natuurlijk. De tientallen miljoenen mensen die alleen in Europa al op social media actief zijn, kunnen namelijk aanzienlijk goedkoper getarget worden los van de traditionele marketingkanalen.

Brainstormen

Voordat we beginnen met het opzetten van campagnes luisteren we natuurlijk eerst naar u. We zijn namelijk benieuwd wat uw eigen ervaring is en op welk type klanten u graag wilt inzetten. Samen met onze kennis komen we tot een grondig inzicht.

Sociale media supportplan

Vanuit Devenox stellen we een overzichtelijk social media supportplan op. Compleet met duidelijke doelen en gerichte targets, in combinatie met een concrete kalender. Hierdoor weet u precies wanneer wij wat doen!

Uitvoeren kalender

We voeren de sociale media kalender uit, vanuit Devenox of samen met u. Dit kan in combinatie met sociale media advertising om uw bedrijf nog meer zichtbaarheid te geven!

Evalueren resultaten

Na de uitvoering evalueren we systematisch de resultaten om er zeker van te zijn dat we uw doelstellingen realiseren of zelfs overtreffen!

Optimaliseren

We zijn bij Devenox pas tevreden als we constant een rendement kunnen leveren. We analyseren en optimaliseren de campagnes, website of webshop waar nodig om een zo hoog mogelijk rendement te garanderen.
Klaar om de sociale mediawereld te veroveren?
Wordt uw websiteproject onze volgende succesvolle realisatie?