Online adverteren: gericht, direct en meetbaar

Wilt u direct meer verkopen of leads ontvangen? Dat kan! Door online te adverteren brengen we uw bedrijf in contact met potentiële klanten van over de hele wereld. Mensen die nu op zoek zijn naar uw diensten of producten worden momenteel door de concurrenten bereikt.
Door slimmere en effectievere marketing campagnes op te zetten, zorgen wij ervoor dat uw bedrijf zich moeiteloos kan onderscheiden van de concurrentie. En dat doen we op basis van heel veel data. Door online te adverteren is er echte data waardoor we al vanaf een laag budget weten wat het beste werkt. Dit meten we vanuit de platformen waarmee we adverteren, aangevuld met uw website of webshop statistieken. Door op tijd te anticiperen en gericht te optimaliseren, behalen we het optimale rendement.

Direct meer omzet

Meetbare resultaten

Efficiënte en korte opvolging

Begrijpbare analyses

Omzet genereren met je website

Wilt u graag directe enmeetbare vooruitgang?

Adverteren met Google Adwords en sociale media

Online adverteren via Google Adwords was lange tijd één van de meest efficiënte manieren om mensen te bereiken. Sinds de opkomst van sociale media zijn kanalen als Facebook, Instagram en Linkedin hier bijgekomen. Welke platformen voor uw bedrijf het beste zijn, hangt af van uw doelpubliek en budget. Wij brengen u duidelijkheid!

Brainstormen

Voordat we beginnen, brainstormen we over de mogelijkheden en onze ideeën om uw doelgroep zo efficiënt mogelijk te bereiken. Wat zijn de bedrijfsdoelen en waarin wilt u een stijging zien? Vervolgens kijken we wat hierbij het beste aansluit om de juiste resultaten te behalen.

Advertising campagnes

Op basis van onze brainstormsessies en onderzoek zetten we één of meerdere advertentiecampagnes op. Dit kan zowel via Google Adwords, Facebook Advertising, LinkedIn Ads of Instagram Ads zijn. Afhankelijk van uw bedrijf kiezen we het kanaal waarop we uw doelgroep het best kunnen bereiken.

Campagnes uitrollen

Het is tijd! We rollen de campagnes over de gekozen advertentiekanalen uit. We blijven nauwlettend de campagnes volgen om benodigde aanpassingen direct te kunnen doorvoeren.

Evalueren campagne

Bij ons krijgt uw campagne de aandacht die het verdient. Daarom evalueren wij niet alleen na afloop maar volgen we de advertentiecampagnes ook constant op. Dit noemen we continue evaluatie.

Optimaliseren

Wilt u zo veel mogelijk waarde voor uw investering? Top! We gaan voor u aan de slag met de conclusies uit onze evaluaties en realiseren nog meer rendement uit uw campagnes.

Klaar om Google Adwords of sociale media te domineren?
Wordt uw websiteproject onze volgende succesvolle realisatie?