Contentmarketing: creëer content en krijg klanten!

Wat zijn de beste potentiële klanten? Juist, mensen die eigenlijk al zaken met uw bedrijf willen doen voordat u ze spreekt. Meestal gaat dit via-via en bent u hierbij afhankelijk. Met content marketing kan dit op veel grotere schaal. Hierdoor kan u het beeld dat u van uw bedrijf bij uw doelgroep schets naar eigen wens vormen.
Door content oftewel inhoud aan te bieden waar uw doelpubliek echt iets aan heeft, krijgen mensen vertrouwen in uw bedrijf. Dit gaat van nieuwsbrieven met inspirerende tips tot e-books met waardevolle inzichten. Niet alleen op uw website of webshop maar ook via andere kanalen. Hierdoor krijgt u niet alleen de beste klanten maar ontwikkelt u uw bedrijf tot een autoriteit binnen de sector.

Creëer vertrouwen in uw bedrijf

Schep een band met jouw klanten

Langdurig en blijvend effect

Meer relevante websitebezoekers

Omzet genereren met je website

Klaar om mensen tehelpen en nieuwebusiness tekrijgen?

Hoe beter u uw doelgroep helpt, hoe meer u terug krijgt

Content Marketing draait volledig om uw doelgroep. Als u weet wat uw doelgroep nodig heeft of welke vragen zij graag beantwoord willen zien, kunnen wij content creëren waarmee we deze informatiebehoefte kunnen beantwoorden. Hierdoor kan uw bedrijf zich ontwikkelen tot een autoriteit binnen de sector.

Brainstormen

Samen achterhalen we alles wat we moeten weten om de informatiebehoefte van jouw doelgroep inzichtelijk te krijgen. Wat zijn hun grootste vragen of problemen? En hoe spelen we hier slim op in? Van zoekwoordenonderzoek tot social reach: wij weten precies waar uw doelgroep naar op zoek is.

Content campagne

Deze kennis gieten we in een content campagne voorzien van onderwerpen, doelstellingen en KPI’s om het rendement te meten. Door uw doelgroep te voorzien van content waar ze écht wat aan hebben, realiseren we een betrouwbare bezoekersstroom naar uw website.

Uitvoeren campagne

Vervolgens gaan onze copywriters aan de slag om deze content te creëren. Om deze content naar uw doelgroep te brengen maken we gebruik van verschillende methodes. Dit kan bijvoorbeeld in combinatie met online adverteren om nog meer mensen van het doelpubliek te bereiken.

Evalueren campagne

Tijdens en na de uitvoering evalueren we de content campagne om ervoor te zorgen dat de content perfect aansluit op de behoeften van uw doelgroep. Zien we iets dat beter kan? Dan passen we het direct aan.

Optimaliseren

We zijn bij Devenox pas tevreden als we constant een rendement kunnen leveren. We analyseren en optimaliseren de content campagnes waar nodig om een zo hoog mogelijk rendement te garanderen.


Klaar voor een inspirerende content campagne?
Wordt uw websiteproject onze volgende succesvolle realisatie?